Financiële Analyse

Lees meer

Boekhouder Rotterdam

Lees meer

Administratie Uitbesteden

Lees meer

De diensten en aanpak van Cogento

Cogento zorgt voor overzicht van en grip op de geldstromen, zodat finance een actieve drijvende kracht wordt onder de onderneming. Daarbij gebruiken wij ICT om niet alleen overzicht van en grip op de geldstromen te krijgen, maar ook om zoveel mogelijk repetitief werk weg te automatiseren. Dat zorgt voor minder fouten én maakt capaciteit vrij voor de kern van de onderneming: zakendoen.

Samen met de ondernemer inventariseren we de status en het speelveld van de onderneming. Waar sta je, waar wil je naartoe, welke bedrijfsprocessen zijn cruciaal om daar te komen?

Op grond hiervan definiëren we de informatiebehoefte en leveren een eerste rapportage op over de cruciale bedrijfsprocessen. Deze rapportage dient als basis voor het vervolg: bedenken hoe de financiële administratie de informatie betrouwbaar kan vangen en tijdig rapporteren. Daartoe inventariseren wij ook de ICT-omgeving van de organisatie wij op informatiegebied en brengen wij in kaart wat er al mogelijk is en waar verbeteringen noodzakelijk zijn.

Het resultaat is een roadmap naar de ideale situatie, inclusief implementatieplan. Enthousiast? Dan verzorgen wij graag de uitvoering.